Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlora varandra

Vi glider ifrån varandra, våra själar går åt motsatt håll!
Svårt att hålla kvar taget!
Men vet att jag måste släppa din själ.
Att förlora någon nära, är som att dö en smula själv!

Jag har älskat och hållt av dig och jag gör det resten av mitt liv!
Jag kommer alltid minnas dig du finns i mitt hjärta!

Tårarna rinner när jag känner din hand falla ur min!
Du är borta och jag saknar dig redan!
Jag älskar dig!




Fri vers av Angel of love
Läst 511 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-10-27 09:44



Bookmark and Share


  Hans Christian
Griper tag i mitt hjärta. Bild o text är helt enkelt förtjusande och hänförande. Tack skall du ha :o)
2014-08-31

  in effigie VIP
det hjärtat minns är den evighet vi lever i....fint om det svåra
2012-12-23

  Lars Hedlin
oj mycket känslosamt....
2012-11-05

    ej medlem längre
Berör...
2012-11-03

  souleater
så vackert, så sorgligt... tack
2012-11-02

  Ninananonia VIP
Fin...känns i hjärtat..
2012-10-29

  M M Mannheim VIP
Känslosam dikt om ett känslosamt avsked!
2012-10-27

    ej medlem längre
så mycket känsla det var i denna !!
2012-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love