Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löftet i purpurton



benhårda kotor i växelverkan
med ledband,

böljande vig rygg,

du kanske kan se mig och bry dig
om,

likt honom, inte som honom,

Önskar det inte,

Behov vilar och stäms illa eller
nära ljudets renhet,

jag ska vara helt ärlig. sökte
en ren ton,

sprang efter missljud för att jag
likt människan behöver musik,

en ton, ibland vilken som helst,




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-27 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP