Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dörren

Dörren
Ska vi kika bakom den?
Ska vi gå igenom den?
Och komma ut

Eller ska vi ta ett bad
Göra oss redo
För att kanske

Någonstans inom oss finns det vackraste någon någonsin kan uppleva och det heter kärlek
Bakom dörren?




Fri vers av Anna Victoria Östgren
Läst 186 gånger
Publicerad 2012-10-27 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Victoria Östgren
Anna Victoria Östgren