Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskelsens meditation

Hon skrev sig inte ur stressen
använde poesin, som hon
använde teven och telefonen,

hon älskade inte honom, använde
honom som man går till SATS för
figuren,

Hon älskar under ytan, de minnes
spår som en efter en dras upp
från botten,

Njöt av att en dag våga, livet,

det sköra,




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-27 14:38



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Riktigt snygg text med annorlunda metarforer! Tycker om!
2012-10-29

  cilax VIP
Oh shit, vad bra du skriver, du vildjordgubbshöjd
2012-10-27
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP