Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Offerrock i äktenskap

Det är så vi är konstaterar han
hon ler,

det är så jag gömt mig och det
är väl inget mer med det,

Vem har sagt att det ska vara lätt

självklart kan jag bli motiverad om
jag beslutat mig för det

Det är väl så det ofta är, man gör
så gott man kan och rymmer,
ja det gör jag nog ibland,

Kommer nog bli ensamt,
kan glömma
tända lampan, blir väl så ibland,

ja gör nog aldrig något riktigt på
egen hand, men det är skönt,
att se på tv ihop med barnen,

Jaa då är jag nog lite glad,

trots allt,






Bunden vers av smultronbergen VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-27 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP