Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinter i Raspberrymountains

Ibland är jag där

Mitt bland dem

Bland minnen
Och stunder

Jag aldrig glömmer

Sådana där
Kodakmoments

Taget med
Hjärtats största

Objektiv

Från en gränd
I Florens

Till en etta
I Hallonbergen


Utan vantar
Mitt i natten

Fångar jag
En bit vinter
I min utsträckta hand

Flingor som
Krockar
Och demoleras

Mot min hud


Frosten biter mig

Men för en stund
Är jag inte där

Jag är i Florens
Eller i

Raspberrymountains

Bland minnen

Som aldrig
Försvinner

Som alltid


Finns kvar


















Övriga genrer av Blowingbubbles
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-27 21:15



Bookmark and Share


  Heavenisaplacenearby
Som alltid underbart vackert
2012-12-10

  Fru Intighet
Vackert!
Dina ord känns.
2012-10-29

  Maiah VIP
tänk vad poesin kan lyfta Hallonbergen.... ge det nytt skimmer. en text med många fina formuleringar och bilder"fångar jag en bit vinter i min hand"
2012-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Blowingbubbles
Blowingbubbles