Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om stjärnstopp, evighet och tysta läppar

En sekund
Av evigheten
Är ingenting

Jag är
Evigheten

Jag är
Ingenting
Utan dig


Du ska veta
Att det känns

När du
Sliter känslorna itu

När du
Vänder dig om

Och går


Förseglade läppar
Tomma blickar

Ändå berättar du

Om oss
Om löftena
Och lögnerna

Du sålde min själ
Stal mitt hjärta

Jag blev hemlös
Och förnedrad


Jag har räknat
Till stjärnstopp
Och tillbaka

Jag har sökt
I en evighet
Utan resultat


Två rum och kök
Öppen planlösning

Ochsåvidare

Inte längre hemlös
Men fortfarande själlös

Därför ber jag dig
Om en sista tjänst
Om en inflyttningspresent

Ge tillbaka det du stal
Ge tillbaka minnena

Och mitt hjärta






Fri vers av Blowingbubbles
Läst 429 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-07-11 22:12



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
berörande...
2011-07-26

  Fru Intighet
Underbart fint.
Du är så duktig!
2011-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Blowingbubbles
Blowingbubbles