Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är november

Knän som ger vika
För höstens stormar

Händer som skakar
När allting tar slut

Jag såg sommaren
Sakta förfalla

Kände
En sista bris
Längs milslånga stränder

Upplevde
En sista skur
Över oändliga rapsfält

Tog ett sista fotografi
När solen blir ett

Med horisonten


Havets salta kyssar
Bär jag med mig

Ända till jul

Sommarens smaker
Finns inpräntade

I mitt dna


Det här är
En historia

Om livet, döden
Och allt däremellan

Du vet,
Det blåser på månen
Vi ses i november

Allt det här
Är för dig

Jag gav dig skridskor

För vår vinter


Du gav mig fingret

Och gick




Fri vers av Blowingbubbles
Läst 501 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-10-16 09:00



Bookmark and Share


    svarta ängeln
Lite drömmande och paradoxalt..där slutet sätter allt på sin plats...helt fantastisk
2011-10-17

  Aevlina
Fantastisk!
2011-10-16

    Silverstjärna
Jättevackert.

Du är verkligen duktig.
Finner inga ord till hur fin texten verkligen är,
Bokmärks tio gånger om.
2011-10-16

  Fru Intighet
"Händer som skakar
När allting tar slut

Jag såg sommaren
Sakta förfalla"

Underbart skrivet.
Och slutet satte en kniv i hjärtat på mig.
Oväntat och vackert!
Bravo!
2011-10-16

  lisa"puzzle"svensson
underbart fint skrivet, de sista två raderna så oväntade...
2011-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Blowingbubbles
Blowingbubbles