Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melankoli på vid gavel

Sådana där alldeles för stora fönster
Som man kan sitta i
Och drömma sig bort i

Deppa i
Och kanske även röka i

Om man nu gör sånt


Deppar alltså


Panoramaperspektiv
Mina drömmars stad

Som en scen ur en film

Filmen om mitt liv

Ett av junis alla regn
Tystar sorlet från
uteserveringarna nedanför

Melankoliska droppar
På mitt alldeles för stora fönster
Symboliserar tårarna
Sommarnattens vimmel orsakar

Men jag är inte där
Jag är mitt i en film

Jag är regissören
Huvudrollen
Och statisten

Långt ifrån Hollywood
Men

Mitt i sommaren

I mitt fönster
I mina drömmars stad





Fri vers av Blowingbubbles
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-28 21:55



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
Regn kan alltid vara tårar- var man än är...din melankoli är...vacker...

"där är där man inte är - här är där man är" som Härenstam förklarar i "Fem myror"
2014-07-05

  Heavenisaplacenearby
Bentley!
Hej hej hej!
Rosor ist för saltgurka.
Minns du mej?
2014-07-04

  Fru Intighet
Helt fantastiskt.
Jag hoppas att du tar hand om dig.
2014-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Blowingbubbles
Blowingbubbles