Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överallt & någonstans


Någonstans där det grönskar
Kanske på en barfotaäng
Finner jag dig
Med ett grässtrå i din mun

Någonstans i blomstertid
Kanske på en skärgårdsklippa
Finner jag dig
Med kisande ögon och fräknig näsa

Du är överallt
Och ingenstans

Ditt förortshjärta
Säger förlåt

Alltid oavsett
Trogen Stockholm

Din stad
Ditt liv

Retuscherat vinterland
Från norr till söder

Följ med mig ut
Vi lever i en dröm

Någonstans längs en landsväg
Intill en porlande bäck
Fann jag dig

Full av liv
Full av drömmar

Min hand inflätad i din
Det blir inte bättre än såhär

Midsommarnatt
Du har blommor i ditt hår

Midnattssol
Vi blir fulla för kärlekens skull

Jag fann sommaren
Den är överallt
Och ingenstans


Och någonstans


Tar historien slut








Fri vers av Blowingbubbles
Läst 475 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-06-20 20:45



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Åh, så fint!
2011-07-05

    ej medlem längre
Åh! Fint!
2011-06-23

  Line W
Underbar text!
2011-06-21

  queenia
känner doften av det gröna, av kärleken den sköna! tack!
2011-06-20

  Maiah VIP
Fint så fint diktat.....
2011-06-20

  lisa"puzzle"svensson
"Ditt förortshjärta
Säger förlåt"

kommen dit i texten jublar jag!
Min egen fräkniga näsa kan känna
doften av midsommarnattens alla blommande örter
när jag läser. Snyggt!
2011-06-20

  zacke :]
det flyter snyggt
2011-06-20

  Gunnar Hilén VIP
äsch så vackert !
2011-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Blowingbubbles
Blowingbubbles