Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(ihhhh)


med vilja större än förmåga lutar det framåt

 


inga kvar


paniken växer lika fort som väggarna ramlar in
innan hemkomsten med fredagspåsen

 


på agendan åter
i hast


en grön bock
(vissst blev det väl bestämt)

 

kontentan på språng
lutande framåt fångande nästa måls hägring

tankesprånget med hoppets lian mot blickfånget
och en kort anteckning i förbifarten

 


dan lång med förberedelser inför starten

 

alla nödutgångar ordnade
inövade

i utrymmet mellan

 

lust och lättnad


bland röda kryss
skenande glömda gröna bockar


och saknade kyssars uppnäsor

 

bara en till

 

 

 

bara en till

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 69 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-28 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri