Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita liljor i ditt skärp



Smärtan flyger helikopter och
din har nästlat sig in i himlens
alla porer,

din sorg smyger sig in,

tar sig in igenom förarhyttens stål
- beklädda sköldar,

Min rymdrustning ligger vid mina
fötter, och du ger värme,

Din kärlekens gåva och din exakta
blick, får mig att vilja vända himla
- kropparna,

så du kunde bli min




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-28 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP