Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaken i natten

sömnen gick ifrån mig

tror jag drömde dig

 

nu finns du inte mer

och

jag kan inte längre somna

om...

 

 ute blåser det storm

vinden river i takplåtarna

viner kyligt in genom sprickor i fönsterbrädan

får fönsterna att skallra

samtidigt som

regnet piskar på rutorna

...

snart börjat väl åskan också

att dåna och ha sig

hoppas inte blixten slår ner

-

försöker gunga mig själv till ro

inte att lyssna in för mycket till oljudet utanför

låter tankarna vandra igen

 

 

försöker släppa taget om verkligheten

låta mig färdas bort. . .

tillbaka till dig

...

slappna av en muskel i taget

såja, lugnt nu

gung, gung

andas jämnt

jämna andetag

in....ut....in....

-

Hej, saknade du mig...?

...

 

© 2012 Celticgirl

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-10-28 15:56



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Tyckte om denna, du beskrev nattens plågor bra!
2012-10-29

    ej medlem längre
Fusk: 1 - Hemlighet: 0
Försök igen.
2012-10-28

  Peter Olausson VIP
fint om denna eviga längtan i vargtimmen!
2012-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP