Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fräknar och fjorton år



Det stillnar.


Vispande rörelser aktar sig

min tvilling är paranoid och hon
har tillfälligt gömt sitt honungshår,

Hon tror att jag inte anat.

Igår låg ja och ruvpassade. En god
stund. Hennes hjärtas rädsla skar
i mig.

Ikväll hälsade vi lite avmätt. Jag
bjöd henne till min dröm. Hon
stod och såg på mig länge. Hennes
rörelser är knyckiga och hennes
svank syns på långt håll.


Idag sträckte hon sig. I hennes fulla
längd,


Då skar sig sorgen och dansade
med brisen.

såg att hon var glad,




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-28 23:06



Bookmark and Share


  Anya VIP
Gillar denna. gillar tvillingen som är paranoid......ser dubbelhet i texten.
2012-10-29

  Tarantaran
" Då skar sig sorgen och
dansade med brisen. "
...låter härligt på
något oförklarligt
sätt.. hoppas sorgen
skadade sig och
upphörde att
existera helt!
Tack för en fin text!
2012-10-28
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP