Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänkvärda ord


Jebus

Vissa ord fastnade som liten i
mitt arv var ateism

Uppväxten i Napoli
gav mig lite av sleven

Att aldrig göra illa någon om du själv inte
vill att någon gör så mot dig

Tankarna idag för mig att orden är
äldre än människan

Men följer man dom
när känslorna bestämmer?

En fråga som ställs
men också det onda som görs av det svaga




Prosa av Federico Romano
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-09 21:14



Bookmark and Share


  Angel of love
Lever man som man lär...? Människor överlag är nog mer egocentriska nu!
2012-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano