Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oupptäckt

ibland känner jag det
du är på väg att avslöja dig
din skepnad tar form
men musiken tystnar
när jag lyssnar

en ond lek

mitt sinne för ungt
oerfaret
att ta in dig

tomhet saknar botten
du är
något annat




Fri vers av Mattias C
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-29 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias C
Mattias C