Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen sörjer människan

det är inte synd om människorna
ingen tycker det förutom vi

det är synd om aporna
som genom ett ofrivilligt blodsband
tvingas vara besläktade med oss




Fri vers (Fri form) av Johan A
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-29 23:32



Bookmark and Share


  Processan
Strindberg hade fel. Det har jag alltid sagt.
2012-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Johan A