Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinterkräksjukan fördriver hösten

höst och tjugo millimeter regn
vädrets renande effekt är omvänd
molnens mörka färg
inpräntas i benmärgen
de röda blodkropparna förvandlas
till överkokt kött
vinterkräksjukan är bara ett symptom
på kroppens desperata försök
att fördriva årstiden från ådrorna




Fri vers av Johan A
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-08 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan A