Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Normaltillståndet är mörker

ibland lyser solen över staden
likt pavlovs hundars reaktion på klockan
springer vi naiva människor ut
som vettvillingar med grillkorv i mungipan
och rosévin i svalget
det dröjer dock inte länge
förens molnen hopar sig, regnet kommer
och vi återigen blir påminda att
normaltillståndet är mörker




Fri vers (Fri form) av Johan A
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-31 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan A