Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

staden är vackrast i mörkret

staden är som vackrast i mörkret
inte på grund av glittrande lampor
tickande övergångsställen
eller blåljus från en polisbil

det är bara i mörkret
man slipper se
dess ångande tryne
det är bara då man slipper se
meningslösheten i dess konstruktion
det mesta är vackrare så




Fri vers (Fri form) av Johan A
Läst 241 gånger
Publicerad 2012-11-11 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan A