Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livets gång

när solen torterat växtriket
några veckor i mars
så kapitulerar de till sist
och fläker ut sina kroppar

i denna stund av utsatthet
landar ett hårigt sexbent monster
och suger livet ur blomman
det kallas livets gång




Fri vers (Fri form) av Johan A
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-01 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan A