Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en sminkad clown/våra minnens narr

vi naiva varelser
vi som ljuger om det förflutna
för att kunna handskas med det
trots att lögnen förstör
både framtiden och nuet
det blir outhärdligt att tänka
på smuts och blod
det förflutnas verklighet är
ett uppsvällt lik
sminkat till en clown
våra minnens narr




Fri vers (Fri form) av Johan A
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-03 17:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vi ljuger även om nuet.
2012-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Johan A