Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasi

Kyss mig,
som då
som så
som bara du kan

-

Dina nakna kyssar
märker min hud.

Dina händer rör
mjukt vid mig. 

jag förnimmer ditt leende
kanske varmt
riktat mot mitt hjärta

Du berör mig djupt
allra längst in
där det betyder.

...

Du är nära
men ändå
så långt ifrån.

...

Det är oftast så
det blir
när du endast
finns hos mig

-

i mina tankar

 

© 2012 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-10-30 00:00



Bookmark and Share


    eos
Gillar hur du skriver drömlikt och fantasirikt (menade inte att rimma x) ). Jättefint.
2012-11-03

    Birgersdotter VIP
Vackert
2012-11-01

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Vemodigt, men tankens kraft är starkare än vad man tror.
2012-10-30

  Let it go VIP
Sorgligt vacker, som en kärlek som blivit över.

Men bättre i tanke än inte alls.
Tanken sätter frö
till tåls, till tåls
en dag finner någon din blomma!
2012-10-30

    ej medlem längre
Beautiful!
2012-10-30

  Angel of love
Vackert skrivet!
2012-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP