Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svenskt text, fri form.


Leedne idiot.

Jag hatar lyckliga människor.
Speciellt nykära människor.

Det rycker i mina knogar.
Det spottar och fräser i min hjärna.

När jag egentligen vill glädjas åt din lycka.
Så vill jag egentligen slå in ditt lyckliga, flinande anlete.

Jag hatar lyckliga människor.
Speciellt nykära människor.

För när jag observerar dem.
Så inser jag hur jävla olycklig jag själv är.

Jag hatar mig själv.
För att jag hatar att älska.




Fri vers (Fri form) av Vall-H
Läst 585 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-30 01:07



Bookmark and Share


    Den som skriver
sånt här gör ont att läsa. kanske mest för att jag vet hur det känns, när man känner just sådär. snyggt nerskrivet.
2012-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Vall-H
Vall-H