Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för du pappa, det var aldrig okej

pappa,

jag har alltid velat fråga varför du satte din dotter åt sidan
när du hela tiden hade ett val.

undrat varför du lät en kvinna ta över det som var du
och lät dig styras av principer som du föraktade innan
dom hamnade under ditt tak.

jag har försökt förstå hur du kunde blunda,
eller vända dig om,
varenda gång hon sparkade mig i magen med flit.

tänkt så mycket på varför du lät henne agera
och sa åt dig själv att det var okej att stå i skuggan.

för du pappa,
det var aldrig okej.




Fri vers av Den som skriver
Läst 287 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-10-30 16:29



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
smärtsamt att läsa...
2012-11-03

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Detta är verkligen irriterande varje gång och i varje vuxen eller ungdom själ när föräldrar eller lärare ser med likgiltighet och sadism på allt som händer runt omkring minderåriga när lappar ihop på nytt deras liv utan tar hänsyn hur mycket smärta skapar till sin äkta familj medlem en dotter eller syskon…
2012-10-31

    ej medlem längre
Den berör verkligen. Jag har haft liknande funderingar fast då var det mamma som träffade en mindre trevlig karl efter att hon och pappa separerade.
2012-10-30

    annasofia.
Gripande vackert och berörande ont!
2012-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Den som skriver