Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens tempo...

Bråttom, bråttom, bråttom - måste till läkaren hinna,

åhhh, jag vill höra att cancern skall försvinna.

 

Att inte stanna och reflektera,

är som att inte byta olja med mera.

 Att blunda för alla räkningar någon timma,

och till slut befinna sig i en tjock evig dimma.

 

Bråttom, bråttom, bråttom - måste till läkaren hinna,

åhhh, nu måste knölen försvinna.

  

Det måste finnas tid för fundering och tro,

bromsa ibland, hämta kraft och låta lugnet gro.

Det finns ju så mycket vacker i livet att se,

för din välgång och min hälsa - förevigt jag skall be...

 




Fri vers (Fri form) av Den gamle
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-30 23:54



Bookmark and Share


  melancholia
fyndigt, lyrisk.
2012-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Den gamle
Den gamle