Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ge sig hän...

 

Att skapa är en del av min själ,

skriva, fotografera och rita,

allt lugnar mig likväl,

sitta ner och på känslan helt lita.

 

Att få ge sig hän och bara få njuta,

problem och stress sakta bleknar,

att få frid i min själ ingjuta,

ty idag lever vi och döden vi nekar.

 

Tacka varje minut för livet,

det är trots allt inte alla givet.

 




Fri vers av Den gamle
Läst 336 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-01 23:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vad du inte ser ser ingen annan?


2013-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Den gamle
Den gamle