Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Relationella avtryck


I natt finns inga vilddjur
inga sagor utan slut

det existerar kanske tomrum
i mitt klara ömhetssvek

Att vara människa
hålla frågan nära inuti



Det är tyst
när spänning släpper

bröstben värker

Livet återvänder mjukt









Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-31 02:04



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Jag känner riktigt hur ångesten släpper och poetjaget kan få andas ut och kanske sova en stund. Snyggt!
2012-10-31

  Anya VIP
Att måla med känslor är ovanligt, du lyckas!
2012-10-31

  SatansSon VIP
Vackeer nattmusik i din dikt. Vackert om det att vara männsika...
2012-10-31
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP