Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måla liv med dödens penslar



Ord är ord är ord


Ja har stuckit mig på stavelsen

på verbets uttryckslösa mening
och adjektivets lössläppta
innehållslöshet,

ditt subjektiv är kyligt, hårt och
du målar svarta himlar blå med
ord lånade, ber mig att förstå

det inövat förkolnande,




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-31 16:00



Bookmark and Share


  Tarantaran
Hur ska man trösta?
hur ska orden nå fram
så varma som de är
menade? hur ska
man förklara att
det upplevda mörkret
är ljust fast någon
har målat över med
svart? det inövat lånade
kan vara detsamma
som att leva livet utan
att ha övat in det som
skulle lindra är svårare..
2012-10-31
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP