Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

insikt

sexualiserad sedan födseln
definierad

snälla låt mig abdikera

jag ville bara vara glad
inte tystad
i er låtsade verklighet

jag ville bara ha en plats
inuti
och inte inrutad utanför

förflutet som gjutet
uppskjutet
till ett obestämt
- förutbestämt - futurum

då ett barns kvävda skrik
föll som en ridå för mina ögon




Fri vers (Fri form) av vindurinn
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-31 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vindurinn