Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för längesen

du sjöng sånger om mig
viskade ömt när du bytte ut mitt namn och jag -
jag var någon annan

jag fastnar så lätt på film
stirrar rätt in i kameran som ett rådjur på gatan och jag -
aldrig densamma

det var nog det du önskade dig
någon precis som jag
fast med
någon som var hela din värld
men det är inte jag

dina sånger ekar tomt
mellan träden längs vägen och de blinkande ljusen och jag -


jag var nån annanstans





Fri vers av vindurinn
Läst 98 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-01-17 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vindurinn