Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ambivalens

du hade så många namn på mig att jag nog glömde mitt eget
och jag undrar,
hur många gånger kan ett hjärta gå itu?

jag trodde det här med hjärtesorg var någonting man växte ur
som mina jeans,
mina skuldkänslor,
och mina alldeles för små skor

har silver springs på repeat
och jag hoppas
att stevies beslutsamhet kunde ersätta min desperation
och min existentiella förvirring
i ett hav av motsägelsefulla tårar

du misstog mina drömmar för naivitet.
att jag var blåögd,
jag kände för mycket men samtidigt för lite
och allt jag önskade mig var nog någon form av frihet.




Fri vers (Fri form) av vindurinn
Läst 109 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-01-10 00:09



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Steve hälsar: Att du all frihet alltid må få ha!
2023-01-22

  Anya VIP
Starkt! Läser och känner med diktarjaget.
2023-01-17
  > Nästa text
< Föregående

vindurinn