Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2718 tårar till dig pappa

11 år tog det för mig att säga allt.

jag har haft så mycket ångest
som jag andats ut på speglar
i mörka badrum.

jag kan inte ens räkna alla de timmar
som jag svettats i min säng
med ord som svämmat över i tårar.

när hon kom in i ditt liv
som någon slags ny kvinna
så förändrades min värld
och gick i tusen bitar.

bitar som jag desperat försökte klistra samman
med ett klister som var blandat med alldeles
för mycket ångest för att någonting skulle hålla

egentligen så har jag fått nog av det här
så många gånger förr
så jag vet inte varför det helt plötsligt
räckte på riktigt.

men för tre och en halv minut sedan
så bestämde jag mig för att skriva ner alla de där orden
som har svämmat över i tårar så många gånger.

det blev 2718 tårar
till dig pappa.




Fri vers av Den som skriver
Läst 487 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2012-11-01 02:44



Bookmark and Share


  hets
gud vad fint skrivet
2012-11-28

    eos
Bra skrivet.. känner igen mig.
2012-11-19

  Annie b'larsson VIP
Väldigt bra. Bland annat för att du talar direkt ur hjärtat, du lyckas verkligen med detta svåra.
2012-11-18

  Den gamle
Underbar! Solklart bokmärke :-)
2012-11-01

  melancholia
berör, så fint du skriver om förlusten .
2012-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Den som skriver