Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"ORION"



Bruna

Ögon

Strålar

i

Frostig

Natt

ORION

Lyser

Upp

Din

Frusna

Själ.

Gbg.1/11-12 AV:I.Åberg








Fri vers av Irene Åberg
Läst 152 gånger
Publicerad 2012-11-01 15:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint Irene!
2012-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg