Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det känns


Obehagligt

När hatets grepp tar din själ
blir du själv lika vansinnig

Det är obehagligt att
på nära håll se in i mörkret

Man känner igen sig i känslan
mörkret får ej ta över

Känner rädslan för första gången
att ej stå emot

Rädslor finns för att man vet
att vissa saker ej ska ske

Torra trårar rinner inte
men dom räddar mig

Från hämdens cancer
där hates frö grodde








Prosa av Federico Romano
Läst 716 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-01 16:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina ord griper tag...starkt.
2012-11-01

  SatansSon VIP
Stark text. Många känner nog igen sig i det stora och lilla formatet av hat.
2012-11-01

    ej medlem längre
Federico, gillar din text!
2012-11-01

  Larz Gustafsson VIP
Inte ditt problem.
Jag gillar inte besserwissers och viktigpettrar.
2012-11-01

  Angel of love
Jag hoppas hatet rinner av dig och du känner mer kärlek!
Hatet tär och äter upp en!
2012-11-01

  Larz Gustafsson VIP
Bra!
2012-11-01

    ej medlem längre
man häpnar..
2012-11-01

  Larz Gustafsson VIP
Det struntar jag fullständigt i.
2012-11-01

  Federico Romano
I min värld har hatet aldrig givit mig någon lycka! Larz.. Tack annars..
2012-11-01

    ej medlem längre
ja, Larz är verkligen galen.
2012-11-01

  Larz Gustafsson VIP
Bara pappas duktiga äppelkindade gossar är snälla.
Själv njuter jag av hat.
2012-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano