Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Undrar var


Empatin försvann

Växlingen av hans liv
blev förväxling av känslor

Empatin försvann
vargarna ylade över sitt byte

Omringad såg han att
ingen väg ledde hem

Dom han älskat
älskades på avstånd




Prosa av Federico Romano
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-01 19:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
texten, är beörande och så rätt fram....
2012-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano