Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag är en sån där dag

regnrusk målas i glad pastell
söta små fåglar dansar i vattenpölar
och husflugan nynnar på lottas sommarvisa

lövkronor gungar i vinden och sjunger om minnen av ungsol och linnen
dränker ett eko av vinter som runnit på kinden

idag

är jag underbart skild från min dåtid

idag

är jag underbart fri från vår årstid

idag

vill jag lägga min värld i en burk för att öppna imorgon och dricka en slurk

idag

är en sån där dag




Fri vers av Mattias C
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-01 19:05



Bookmark and Share


  miljas
Tack för att jag fick ta en slurk av din dag. Ljuvligt poem!
2012-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Mattias C
Mattias C