Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Il Manicomio é Chiuso


Det är stängt

Cool or hot i sin känsla
för kvinnan, han han tänka
när dörren till dårhuset var stängda

Hans huvudet imploderas av
ömheten, hatet, ömheten igen
på dörren läste han skylten

Det var bara gå in ledet:
I dag är det stängt!
Svaret får vänta..




Prosa av Federico Romano
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-02 16:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar det abrupta exlplosiva.

Bra äå.




2012-11-02

    ej medlem längre
Som alltid i dina ord bor styrkan som berör så att läsa.
2012-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano