Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det patetiskt att älska det som är


Patetiskt

Antaligen
är det det

Men att vilja få svar
på känslor du ej förstår

Måste vara väldigt nära
en känsla av saknad

Som liknas i det närmaste
till kärleken av en Tarantell hona

Kan hysa till sin partner
efter befruktning

Men också Svanens
livslånga partnerskap




Prosa av Federico Romano
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-04 18:09



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Bättre att som svanarna hålla ihop.
2012-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano