Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad ljus vore utan mörker



jag misstänkte att det dunkla
i mitt sinne fick henne att tro att
jag förde henne bakom ljuset
när jag upplyste henne om
det mörka i mitt resonemang

men skenet bedrog mig

så nu står jag här återigen
som ett ljushuvud i skuggan av mig själv,
tänd när ingen är hemma,
och försöker kasta ljus över tillvaron



















Övriga genrer av alfa VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-02-14 13:29



Bookmark and Share


  MonaLisa
Tycker verkligen om ditt sätt att använda och vända på orden!
2006-02-17

  Sanningsägaren VIP
Underbara vinklar och vrår
vändningar mellan mörker och ljus
och den förmedlar också bägge delar
i små oliktonade portioner
Gillas!
2006-02-14
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén