Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

här är inte någon snäll flicka

I ensamhet med bokstäverna har jag skrikit ut ilskan,

Ord efter ord utav min frustration har sipprat ut ur bläcket.

I böckerna har jag glömt mina drömmar, min sorg och mitt hat


just där i bok tittlar och kapitel har jag levt mitt liv.

Min trygghet finns i meningarna som är min värd.

de lästa eller de jag själv skriver.

så läs mina rader för då kommer du se



att det här inte är någon snäll flicka..




Övriga genrer av EmelyB
Läst 382 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-02 19:15



Bookmark and Share


  stig wikman
Jo då .
Du är nog en
snäll flicka .
Och skriver
dessutom
underbart.
LOVE YOUR POEM.
2013-06-17

  Lilla Bambun
Jag läser allt du skriver. Och tycker om det
2012-12-28
  > Nästa text
< Föregående

EmelyB
EmelyB