Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utanförskap..


Metaforen - Nicola - Byfånen

Sant att en glass tröstar
efter alla övergrepp

Byfånen är min egen metafor
som ljudet av en Vespa som för mig ut

När kärleken var tillit
dialogen flöt åt båda håll

Köttes lusta går av stapeln
men ändå inte, då tomheten

I ditt hjärta värker av saknad
av ovetenskap

Utanförskapet är mitt straff
lagen är lika för alla, sägs det




Prosa av Federico Romano
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-04 12:59



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
bra dikt. Utanförskap känner nog en hel del folk här på poeter.se
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano