Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst kunskap 111




Det knarrar om snö som frusit

då fot möter den

tyngd har ett läte
trots att vi sitter i lä




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-02 22:23



Bookmark and Share


  Erik H.J Hultin
Finurligt, genomtänkt och välklingande . Sista meningen ger ett visst motstånd för tanken i en välfunnen kontrast mot de inledandes lätthet.
2012-11-03
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP