Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Seriösa avsteg



Ikväll är en gräshoppa glad
och allvaret nedgrävt

Ord sprängda i bitar likt det
seriösa

Inatt bugar sig den trötte för
charaden

bjuder in narren

slänger ut filosofen


Vägrar tända ljus för döden

gör en majbrasa åt släkten

Grillar bullens korv över glöden




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-02 22:51



Bookmark and Share


  Erik H.J Hultin
En symmetrisk text av tillsynes disparata fragment. Du får det udda och främmande att lysa i en sällsam självklarhet. Det är underligt, finstämt och härligt mångtydigt!
2012-11-03

  cilax VIP
snyggt
2012-11-03

    ej medlem längre
Underbar bild du målar upp
2012-11-02

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Härligt om att släppa det seriösa och utan tyngd säga hej till de döda.
2012-11-02

  hansensson
Galant.
2012-11-02
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP