Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kanske som surrealistiska vakendrömmar...


flytande tankar innan jag somnar

tankar virvlar runt i tidsrummets vakuum

såsom röster kanske virvlar runt i himelns himmel

ovanför alla rosa moln

-

blommor niger i gryningen

buskaget bockar artigt tillbaka 

i den stillaste ro

som bara finns bland tystnadens färger

-

blommande alger som fångar upp havets blå leende

i solens fagra midsommardans över ytan

...

vid havets mynning står maneterna i blom

de ler på djupet av sig själva

fast aldrig i varaktighetens tidsrymd

det är därför man aldrig varit medveten om förr

att maneter faktiskt ler

 

 

© 2012 Celticgirl

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-11-03 00:00



Bookmark and Share


  Juliusz Wilczynski
Väldigt snyggt bildspråk, tror inte jag förstår något, men det är kanske bara tanken att njuta av det vackra.
2012-11-04

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Snyggt skrivet!
2012-11-03

  Millan1
Känner igen virvlande tankar.
Vackert!
2012-11-03

    ej medlem längre
Beklagar mina felsnav.. stavingar.
Men en klok kvinna begriper.
Förlåt!
2012-11-03

    ej medlem längre
Aha, ere såree?

Maneter som ler?

Havets mynning, sweet drems..

Surrealism, absolut!
2012-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP