Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My awake Sleeping Beauty!

Jag är klädd du är naken
du är sovande jag är vaken
du är där jag är här
och än har jag dig lika kär.

Dina vackra ögon än till mig blinkar
om jag haltar till och linkar
då känner jag att du glatt till mig vinkar
för vad gör det om något lite kinkar.

Jag far hit och dit men du har nått fram
var dag har jag nytt program
och jag trodde när vi skiljdes
att du sagt ditt sista epigram...

Men nix! När jag är i farten
är du som vanligt med redan från starten
och det känns fullt ut att
du är här min skatt
för när något händer
som upp och ner på min tillvaro vänder
en hjälp helt plötsligt anländer...

Jag tycks vara sovande du vaken
så är det nog med den saken!











Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-03 10:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket fin text ! TYCKER OM" !
2012-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt