Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att ständigt bli till

Är man som man är eller förändras man med åren?

Om man har den inställningen att man är som man är
händer det inte mycket under åren. Man står och stampar
på samma ställe. Alla människor kan ha tillfälliga
missöden, t ex stenar i njuren.
Vi har en gåva, att vara till, och den gåvan är till för
att ta ansvar för oss själva, ombesörja våra rättigheter,
och att inte tillåta plumpa överträdelser mot oss. I
slutändan är vi också revirtänkare, liksom alla däggdjur.
Inte låta andra fastna i detaljer och lögner mot ens person,
utan då markera no mercy.

I livet blir man ständigt till på grundval av den man är.




Fri vers (Fri form) av Annika Persson
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-03 11:39



Bookmark and Share


  Päronsplitt
att ständigt bli till tilltalar mig och säger mycket om hur det är att vara människa. Grunden i själen finns där men ur varje ögonblick, vare ny dag och år gör att vi utvecklas. Livet är en skänkt gåva som vi har ansvar att förvalta på kärleksfullt vis. Finner ett lugn och en glädje i att ta till mig din fina tänkvärda text. Tack.
2014-02-16

  souleater
tror som du
2012-11-03

  Larz Gustafsson VIP
Jag är inget djur. Jag är skapad till Guds avbild.
Dessutom vägrar jag att låta mig styras av människor.
Mitt liv lever jag som jag vill och jag är den jag är.
2012-11-03

  Federico Romano
Både och! Med utan nåd, jag vet att det tog tid för mig att inte tollerera visa saker
men igrunden är jag mig väldigt lik.. Kränkningar tar jag inte längre, det är något som får mig att se rött.. Förtal märks ofta för sent..Bra skrivet
2012-11-03

  Per Blomqvist
no mercy, bra!
2012-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Annika Persson
Annika Persson