Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Han skriva dessa 13 rader


13 rader är gjorda

Tänker på att saknad kan vara vad som helst
att bli förlåten, en kram

Kunna supa eller bara gå hem till det som känns som hem
se Napoli vinna scudetton eller farmor

Så varför fira det man saknar, när hela året
som gått aldrig kommer åter

Så vi har något att sakna nästa år
mest av allt saknar jag dom jag förlorade i år

Dom som dog och dom som lever
och mig själv




Prosa av Federico Romano
Läst 1226 gånger och applåderad av 36 personer
Utvald text
Publicerad 2012-11-03 16:43



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Grattis till utvaldheten!
Mycket igenkänningsbar!
Mycket bra skaldat!
2014-03-08

    Azra
enkelt, men du har fått mycket sagt, mycket förmedlat.
sann och djup.
2012-11-30

  DenRiktigaInsidan!
Fin text!
2012-11-20

    ej medlem längre
Enkelt men djupt..bra !!!
2012-11-11

    ej medlem längre
Bra skriftat, tydligt.

Bra.
2012-11-07

  Nanna X
härligt närvarande!
2012-11-07

  Arowana
Bra. Ärligt som fan.
2012-11-06

    Shush
Väldigt bra. Men Napoli får inte vinna Scudetton, den ska Grande Juventus vinna ju.;)
2012-11-05

  SatansSon VIP
Hoppas du kommer med i antiologin. Dikten är bra. Det man saknar återfår ma n i Himmelriket, hoppas jag. Tror jag.
2012-11-04

    ej medlem längre
Nakna ord om sökandet och vilsenheten.
2012-11-04

  Angel of love
Så bra skrivet, men sorgligt att förlorat sig själv! Man kan inte få tillbaka de som gått vidare, men jag hoppas du finner dig själv igen vännen! Kram
2012-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano