Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förd bakom ljuset...

 

Min känsla har svikit mig - igen,

jag har misslyckats så svårt - fått en ovän.

 

Fattar inte vad som hände - så fort,

en vän som jag beundrat länge - helt ogjort.

 

Sviken, lurad och grymt övergiven - surt,

förde mig bakom ljuset, borde ha sett - något lurt.

 

Hon har ljugit, och spridit skit - över allt,

har pågått för länge, nu skall hon ut - mångfalt.

 

Idag startar en ny del i min bok - nytt kapitel ett,

livet skall vända, se klarare, mer kritisk - ha mer vett.

 




Fri vers (Fri form) av Den gamle
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-03 23:13



Bookmark and Share


  melancholia
hatar löngnare.....liar liar where will they go?

Vad allt rimmade ändå, så fint!
2012-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Den gamle
Den gamle