Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är vilddjur.

Vi är vilda nattdjur.
Kan inte tämjas.
Vi lever på eget blod och befäl.


Huvudet går först, men svansen följer efter.
Den påminner oss om att vi aldrig kan gömma vårat humör.
Två poler, dom möter sällan varandra,
trots att de sitter på samma kropp.



För varje steg vi klarat,syns en extra rand i våran päls.
Men färgskalan dämpas och de lysande gula ränderna antar snart
gråskala.



Vi vill älska och älskas.
Men vi behöver mer än så.
En vardag tråkar ut en vilde.
Vem är du i näringskedjan?


Vi responderar fara med bett, vi varnar i tidigt skede.
Men lojalitet ger pardoni våran lag.


Vi talar gärna, låt dig inte skrämmas av våran historia.
Det du ska frukta om något, är när det blir tyst.




Fri vers (Fri form) av miwa
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-04 08:54



Bookmark and Share


  Knastroll VIP
Strålande Mickis!
2014-07-13

  Peter Olausson VIP
här lever farans skimmer!
2012-11-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
en femme fatale dyrkas
kattsliga predatorer bör smekas
2012-11-04

    Upplandspoeten
Härligt skriftat, Jo nog är det ett vilddjur allt ;) Kan känna igen mig lite ;)
2012-11-04

    ej medlem längre
fin!
2012-11-04

  wildah
Tycker väldigt mycket om detta! Bra skrivet!
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

miwa
miwa